15-10-2006, 22:58 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-10-2006, 22:59 PM ja muutjaks oli unimüts.)
Sull7 Kirjutas:Minu omal on kabiini sisemus ka beez mitte sinine nagu teistel.Olen näinud ka üleni beeze traktoreid,eks neid tuli siia mingid partiid nagu juhtus.Uuena oli peal ka selline kõrgsurvepump nagu neljakümnetel aga selle eluiga polnud kuigi pikk ja sai reaspumba vastu vahetatud.
Kusjuures ongi nii, et paljud masinad on väljastpoolt sinised ja kabiin seest on hall-beezikas.- Seda enamjaolt on just peale 1992 aasta masinatel näha. Minu kasutususes olnud 89 aasta masinal oli sinine sisu. Samas väheke erinev armatuur sinu omaga võrreldes (ka rool).
Samas Selle pumbaga oli minuteada see jama, et tehas oli äärepealt pankrotti minemas, ning masinaid pidi komplekteerima millegagi. Sel hetkel minuteada toodi ka masinaid eestisse võileiva hinnaga - ainus miinus oli see, et dokumente ei olnud. Kuulujuttude järgi oli hinnaks mingi 60tuh eeki. - võin ka eksida. Samas poes oli 2x hind kallim.
Sammuti on summuti huvitav sinu masinal.
Esitulede muutumises aastast teavad teised äkki rääkida, kuna läksid tuled kapoti külge.
Samas tagumised gabariit-pidur- suunatuled on ka uue kohapeale läinud 89-91 aasta masinatel olid nad poripleki keskel. Uuematel aga tagaklaasi kõrval.
On suur vahe, kas elada aastas 1980 või nostalgitseda aastat 1980.