16-10-2006, 19:47 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 16-10-2006, 19:49 PM ja muutjaks oli valdo.)
Sillu Kirjutas:Olen siinkohal küll Regardmaniga ühte meelt: teiste tehtud piltide ülesriputamiseks tuleks ikkagi piltide autorilt luba küsida [...] on elementaarne ... viidata piltide autorile. Sellega ühtlasi ka austame piltide autori tööd.
Täiesti nõus.
Samas olen nõus ka sellega, et sellist lubamatut piltide piraatlust ei harrasta mitte ainult netifoorumid, vaid ka soliidsed meediaväljaanded.
Minu mõisaportaalist www.mois.ee pärit pilte on sel aastal igatahes kaks korda avaldnud ilma minu nõusolekuta... Eesti suurim päevaleht Postimees! Mõlemad korrad ma olen saatnud toimetusse märgukirja viitega vastavatele õigusaktidele... kuigi jah, toimetus ei ole viitsinud isegi minu ees vabandada

Mul on igatahes nii mõisaportaali kui ka muude piltidega selline asi, et kes tahab neid kasutada mitteärilisel eesmärgil, see seda tasuta ka saab... ainult on vaja kokkulepet minuga ja minu kui autori mainimist algallikana. Muidugi, kui piltidega tehakse raha, siis on jutt teine, nt kui ajakirjanik saab juuresoleva artiikli kirjutamise eest honorari...
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel