Transpordiprobleemid ja juriidiline nõuanne

aivarl Kirjutas:Ei ole põhjust Hanko sadamasse tormata. Kaup - antud juhul auto - on antud transportimiseks vedajale. Ilmselt on siis tegemist mõne laeva firmaga. Vedaja vastutab kauba jõudmise punktist A punkti B (Paldiskisse). Soovitan Sul ühendust võtta laevafirma Eesti poolse agendiga kes PEAB asja ära lahendama.
Kuna minu eelmine postitus läbi ei tulnud, siis proovin uuesti.
Aivarl - palju tead rahvusvahelisest transpordist? Probleem on selles, et tegelikult on üldlevinud kauba vedamiseks omad terminid, leiab need Incoterms 2000 alt. Kahjuks ei ole seekordne vedaja midagi oma pakkumises täpsustanud, v.a. hind. Eesti osakond oli üldse huvitav, kohalikku bossi antud teema ei huvitanud ja seda ta ka mulle otse telefoni välja ütles. Minu viga, et seda käru üldse transada tahtsin.
Oli ka endal soov Hankosse minna ja neid emotsioone vahetult väljendada, kahjuks seab aeg omad piirangud.
Loodetavasti on võimalik see nädal Paldiskisse järele minna, eks siis näeb, mis seal tehtud on ja palju juurde püütakse keevitada (kui üldse).
Kõige kurvemal juhul tuleb pikem vaidlus, hala ja ikaldus.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Transpordiprobleemid ja juriidiline nõuanne - Autor: Jannes - 27-10-2006, 12:15 PM
RE: Transpordiprobleemid ja juriidiline nõuanne - Autor: stihl - 27-10-2006, 13:17 PM
RE: Transpordiprobleemid ja juriidiline nõuanne - Autor: svenson - 27-10-2006, 13:28 PM
RE: Transpordiprobleemid ja juriidiline nõuanne - Autor: aivarl - 30-10-2006, 15:18 PM
RE: Transpordiprobleemid ja juriidiline nõuanne - Autor: Jannes - 05-11-2006, 23:16 PM
RE: Transpordiprobleemid ja juriidiline nõuanne - Autor: aivarl - 07-11-2006, 10:38 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: