09-11-2006, 16:22 PM
stihl Kirjutas:Palun vabandust, kui kedagi solvan, aga keegi pole ju siiamaani ka seletanud, et mis vahet seal on, mis buss mis liinil sõidab...
Ma palun ka, ärge solvuge, aga algul ajas see ühistransportlaste lemmikrubriik mul "kopsu üle maksa", siis võtsin seda kui tahtekasvatuse teemat, millega on võimalik enda närvisüsteemi igapäevaselt treneerida-ma ei hakka selle rubriigi pärast end ju ometi välja vihastama, (sellise eelhäälestuse võtan alati ka siis, kui mulle vahel tuuakse totakaid diplomitöid retsenseerida...) Kusjuures kõige kurioossem on see, et ikka kiikad sinna ühistranspordi rubriiki sisse-ootuses, et viimati on täna midagi tuumakat öeldud! No see jutt oli naljaga pooleks öeldud ja ärgu ühistranspordi inimesed pahandagu.
Hoopis tõsisem lugu juhtus viimati Saksa okupatsiooni aegu ühe abikooli poisikesega, kes käis ka muudkui transporti jälgimas ja kirjutas märkmikku järjepannu üles kõik möödasõitnud rongivaguni numbrid. Fritsud panid poisikese kui vene spiooni seina äärde...
Aga vanatehnika taastajad ei ole kuhugi kadunud, vaadake kui palju taritakse endale mitmesugustel Tagadi ja Melliste üritustel träni koju- kõik see läheb ikka millegi taastamisse!
Huvitun GAZ 12 ZIM-i varuosadest ning selle sõidukiga seotud kirjandusest, dokumentidest ja mälestustest.