24-11-2006, 19:04 PM
eelnevast kommentaarist on kõvasti aega mööda läinud. Aasta tagasi sai kere ette võetud, kuid ajapuudusel jäi seisma. Vahepeal tuli ka mosu keret näppima hakata (no see talveralli olen taga lõpuks rivis!) ning "belaja krasavitsa" seisab õnnetult hoovil. Aga mosu järel tuleb tema tund. Mitte kohe - alles suvel 2007.
aga mitte seda ei tahtnud ma kilgata. Nimelt on tänasest mul ametlikult üks masin juures. Süüdlane:
http://teet.luarvik.org/v/doonorvalgelekadetile/
- galerii nimi ütleb, mis ootab seda masinat pikemas perspektiivis;
- galerii kommentaar räägib, mis teeb ta järgmised 6 kuud
- pildid+kommentaarid annavad aimu, mis sorti kulgur see on.
viimase pildi kommentaar räägib ka sellest, mis mind selle masina täiel rinnal nautimisest lahutab: selleks on opeli vahekast (nii OHC, DOHC kui turbo-DOHC vahekast on sobiv). Ehk on kellelgi midagi taolist silma jäänud?
vahekasti pole veel maha-lahti jõudnud võtta. Sümptom on reeglipäraselt kõlav kolks/jõnks ning töötava mootoriga aktiivsel pidurisõtkumisel (seistes) võimendi õli juurdekallamispurgi tuulutusest õli ohter emigreerumine. Ka kogemused taoliste sümptomitega on teretulnud - "targemad" neliveod on mulle veel "terra incognita". Aga mitte kauaks
aga mitte seda ei tahtnud ma kilgata. Nimelt on tänasest mul ametlikult üks masin juures. Süüdlane:
http://teet.luarvik.org/v/doonorvalgelekadetile/
- galerii nimi ütleb, mis ootab seda masinat pikemas perspektiivis;
- galerii kommentaar räägib, mis teeb ta järgmised 6 kuud
- pildid+kommentaarid annavad aimu, mis sorti kulgur see on.
viimase pildi kommentaar räägib ka sellest, mis mind selle masina täiel rinnal nautimisest lahutab: selleks on opeli vahekast (nii OHC, DOHC kui turbo-DOHC vahekast on sobiv). Ehk on kellelgi midagi taolist silma jäänud?
vahekasti pole veel maha-lahti jõudnud võtta. Sümptom on reeglipäraselt kõlav kolks/jõnks ning töötava mootoriga aktiivsel pidurisõtkumisel (seistes) võimendi õli juurdekallamispurgi tuulutusest õli ohter emigreerumine. Ka kogemused taoliste sümptomitega on teretulnud - "targemad" neliveod on mulle veel "terra incognita". Aga mitte kauaks

Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"