25-11-2006, 04:42 AM
Tegelt ei olegi probleem niivõrd õli majanduses kui kuluvate juppide osas. Autotootjate põhi kasum tuleb kuluvate osade vahetustest. Sellest see teoreetiline masinate eluiga ka. Bensiin/diisel autol on palju kuluvaid osasid nagu pidurid,sidurid,õli filtrid (ka õli vahetus), muud filtrid, sumbutid jne. Elektriauto kasutab kuni 75% vähem tarbeosi. Isegi pidurid kuluvad teistmoodi kuna mootor pidurdab piisavalt tõhusalt.
Mis puudutab õhu reostust siis minuarusaam ongi et sudu tuleks linnadest ära saada. Kui ikka Los Angeles'is 10 miljoni bensupõletaja asemel oleksid elektri masinad siis oleks linnas ka tunduvalt puhtam õhk. Praegu on seal vaid pruunikas hall hais õhu asemel.
Tegelt ma polegi mingi roheline, vaid postitasin selle rohkem kui et EV1 on nüüdseks ju totaalne haruldus. Minu teada on neid alles maailmas vaid kuskil kümne ümber ja era kätes vaid 1.
Mis puudutab õhu reostust siis minuarusaam ongi et sudu tuleks linnadest ära saada. Kui ikka Los Angeles'is 10 miljoni bensupõletaja asemel oleksid elektri masinad siis oleks linnas ka tunduvalt puhtam õhk. Praegu on seal vaid pruunikas hall hais õhu asemel.
Tegelt ma polegi mingi roheline, vaid postitasin selle rohkem kui et EV1 on nüüdseks ju totaalne haruldus. Minu teada on neid alles maailmas vaid kuskil kümne ümber ja era kätes vaid 1.
Just a man!