07-12-2006, 15:23 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-12-2006, 15:27 PM ja muutjaks oli oxygen.)
"Kolmanda liigi autojuhi õpik" ja "B-kategooria autod" ei ole mul küll pähe õpitud, aga selle poolt ma olen küll, et tähelepanu pöörata sellele, et kas on üldse midagi öelda ja kui jõutakse järeldusele, et siiski on, siis tuleks hakata kirjatehnikale mõtlema. Aga samas olen ma ikkagi nende Tsiklimeistri poolt välja pakutavate reformide suhtes skeptiline. Nimelt kui tema nüüd saaks vaba voli siit kasutajaid kõrvaldada, siis oleks lahkujad 60-70% praegustest kasutajatest ja seda erinevatel põhjustel. Ma tõmbaks siin paralleele natsliku Saksamaa ideed luua puhas rass, kasutades mistahes vahendeid. Päris nii asja teha ei saa. Kuna ma ise olen nende ideaalide järgi ka üks lahkujatest, siis ei hakka ma pikalt keerutama. Ainult ütleks, et kõik need "tõelised vanatehnikahuvilised" peaksid panema pead kokku ja mõtlema, mida nad tegelikult tahavad. Kas oma muust internetist eraldatud tsooni, või avalikku foorumit.
Ja veel. Kuna tähele olen pannud, et kellelegi siit ei meeldi see, et üks väike nurgake kallist vanatehnikafoorumist on pühendatud ühistranspordihuvilistele, siis tooks siin välja ühe väikese joone, mis selle nurgakese ülejäänud foorumist kõrgemale tõstab. Nimelt ei ole selles nurgas mina veel kohanud sellist üliaktiivset vaenu noorte ja lollide vastu. Loomulikult väikeste mööndustega, aga siiski ei ole hakatud sealt veel mitte kedagi oma teadmatuse pärast välja viskama.
Ja veel. Kuna tähele olen pannud, et kellelegi siit ei meeldi see, et üks väike nurgake kallist vanatehnikafoorumist on pühendatud ühistranspordihuvilistele, siis tooks siin välja ühe väikese joone, mis selle nurgakese ülejäänud foorumist kõrgemale tõstab. Nimelt ei ole selles nurgas mina veel kohanud sellist üliaktiivset vaenu noorte ja lollide vastu. Loomulikult väikeste mööndustega, aga siiski ei ole hakatud sealt veel mitte kedagi oma teadmatuse pärast välja viskama.