15-12-2006, 00:25 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-12-2006, 00:29 AM ja muutjaks oli denis23.)
ei aga mina olen oma 1943 aasta Dodge küll Rootsist toonud nii moodi et mitte kedagit ei huvitanud kas on see väärtus või mitte. Kui asi on sinu oma. Lõpude lõpuks elame ju kõik ühes maailmas - vaadake kui palju häid autosid eestisse toodud toodud kogu aeg. Saksas on isegi tavaline kahe ustega W126 SEC on juba haruldus, sest et ida-eurooplased ja araablased ostavad kõik kokku
Ja teine lugu on see, et ilmselt jutt "too mulle oma vana uunikumi tasuta ja maksa mulle hoiustamistasu ja lase aeg ajalt seda maantel tuulutada" eriti ei müü. Ega olgem ausad - ei olnud see UAZ niivõrd kallis et selle ostmiseks peaks 1 miljärdi USD varandus olla. Keskmine auto mis liigub tallina teedel maksab oluliselt rohkem, ma arvan. Aga see kord ei ole see mitte kedagit huvitanud.

Ja teine lugu on see, et ilmselt jutt "too mulle oma vana uunikumi tasuta ja maksa mulle hoiustamistasu ja lase aeg ajalt seda maantel tuulutada" eriti ei müü. Ega olgem ausad - ei olnud see UAZ niivõrd kallis et selle ostmiseks peaks 1 miljärdi USD varandus olla. Keskmine auto mis liigub tallina teedel maksab oluliselt rohkem, ma arvan. Aga see kord ei ole see mitte kedagit huvitanud.
Dodge WC52 1943; Buick Century Riviera 2D 1955; Volga M21i 1960; Cadillac Fleetwood Brougham 1967; Jensen Interceptor MK1 1967, Rover P5B Saloon 1973; Mercedes 280S W116 1977, Volga GAZ-24 V6 Konela 1976
Autod ja blogi.