20-12-2006, 12:10 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 20-12-2006, 12:23 PM ja muutjaks oli Jesper.)
Coger Kirjutas:Mul on korra niimoodi olnud- umbes 60 kildise kiirusega sõitsin teisele masinale külge pealt sisse ristmikul. enda süü oli ning lolli peaga polnud ka turvavööd peale pannud. Pääsesin kõigest väikese sinikaga põlvel.
See on küll konkreetne kalamehejutt. Kokkupõrkehetkel oli kiirus 60? Pidurit ei puudutanudki? Yeah, sure. Üldiselt kiiremast kokkupõrkest kui 20-30km/h ilma turvavöödeta enam elusalt välja ei tulda punkt.
Mis puudutab seda uus vs vana teemat, siis jutt käib ikka keskmisest autost teedel, mitte igaühe maitse-eelistustest. Niiet pole mõtet tarbetult erutuda. Kui inimene arvab et on normaalne auto nimel iga päev 2-3 tundi tööd teha, siis minugipoolest, lasku käia. Mul, keskmine autofänn nagu ma olen, kahjuks aega nii laialt käes ei ole, seega ehitan oma autot ainult nädalavahetuseti

Ehk siis mida ma öelda tahtsin on see, et harju keskmine autoomanik kulutab oma auto peale enda inimresurssi oluliselt rohkem kui enamik neid, kes autosid enda hobiks peavad. Tähelepanekud põhinevad asutuste parkimisplatsidel tehtavatel vaatlustel.