02-01-2007, 13:05 PM
Autost siis niipalju, et pea kuus aastat garaazis seinud auto sai vintsi abil välja sikutatud, mootorit veel tiksuma pole saanud, tõsi pole ka eriti üritanud, sest terviseprobleemide kõrvalt olen tegelenud oma 408 mootori doonori lahti kakkumisega. Auto näeb välja küll suht kena, kuid vajab suhteliselt suures ulatuses metallitööd, on hulk "käe peale kukkunud" keevitaja poolt tehtud parandusi ja ka mõned needitud kohad. Varem kuulus auto ühele elektrikule ja nagu ikka käib kingsepp paljajalu, keevitaja auto sumps löriseb ja elektriku auto juhtmed on nagu LSD laksu all ussipesa, ühesõnaga on vaja vähemalt ninaosa juhtmed uuesti laduda.
Kõiki vanu autosid Clarkson nüüd ka ei vihka, Lamborghini Miura talle täitsa meeldis minu arust. (Toyota Hilux vist kah). Aga eelmainitud videot olen ma varem näinud ja tema arvamust Morrise koha põrjendaksin sellega, et ta pole vist kunagi Moskvich 408'ga sõitnud
Kõiki vanu autosid Clarkson nüüd ka ei vihka, Lamborghini Miura talle täitsa meeldis minu arust. (Toyota Hilux vist kah). Aga eelmainitud videot olen ma varem näinud ja tema arvamust Morrise koha põrjendaksin sellega, et ta pole vist kunagi Moskvich 408'ga sõitnud