07-01-2007, 01:11 AM
jep ja mul on sama plaan sest ma olen tüdinud sapika mootoritest luazi peal, need lihtsalt jooksevad kokku, aitab aitab aitab, tahaks natuke sõitu ka nautida mitte keset metsa kapoti all kükitada ja aina mootoreid vahetada. Luaz on ideaalne offroad auto kitsastel sihtidel, võsas ja pinnasel kus suured masinad vajuvad ära raskuse tõttu, ta lihtsalt ronib läbi, väike ja tige, ei pea muretsema et plekid ära kraabib metsas ja mingi jupi otsimisega kümneid tuhandeid läheb, aga kas mingeid väiksemaid ja töökindlamaid mootoreid pole kui vazi oma, VW golf, mitsu colt jne, tahaks just midagi sellist, jagaja peaks olema mootoril külje peal, ei pea süüte timmimiseks plekikääridega läbi kere ronima, luazil kindlasti hädavajalik ka tõsine sundjahutus, radika mahutamine on hull jama, olen näinud poolviltu küljele mahutatud varjanti ja ka võimalus nina pikemaks vedada, starter peaks ka olema samal pool mis sapikal, pääseb korvi lõikumisest ja mida uuem mootor seda parem, tuleb lihtsalt doonorauto nii lahti võtta et pärast aju ja muu elektroonika ühendamisel jama ei tuleks, üle 60 kw ei maksaks ka vist aretada asja, luazil vähemalt hakkab muidu sildasid laiali lööma.