08-01-2007, 14:16 PM
Jansa Kirjutas:Minu keelevaist ütleb, et paragrahvi teine lause välistab lähi-, kaug-, udu-, päeva- ja töötulede kasutamise lubamise. Ma arvan, et ma ei eksi.
Automaatselt lülitumisele andis Jesper vastuse, elik see omadus ei sunni seadust rikkuma.
Aga millega Sa seletad, et MASSILISELT võib kohata teeäärtes seisvaid masinaid, millel lähi- või isegi kaugtuled põlevad? Nt kui juht on läinud metsapeatust tegema? Eriti levinud on selline teguviis külmade ilmadega. Kui mootor töötab, olen mina need juhtumid liigitanud "lolli" automaatika alla.
Kui ma olen tuvastanud, et tuled-peal-masin seisab, mitte ei sõida, siis olen endal pannud peale kaugtuled, et veidikenegi näha, mis toimub tagapool seisvat masinat. Kui selle tegevuse tulemusena vahetab seisev masin lähituled gabariitide vastu, olen lähituledele tagasi läinud. Paar ekstreemsemat juhust on aga olnud sellised, kus ka seisev masin on pannud peale täistuled või on hakanud tuled-peal-seisva masina ümber kakerdavad tüübid karjuma ja minu poole rusikat näitama. (Kui ma oleksin jäänud lähituledele, ei oleks ma kaugtuledega seisva masina kõrval kakerdavaid õllepude-pihus helkuriteta tüüpe üldse märganudki...).
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel