Värvimise hinnad?

väikemoto Kirjutas:Olen täitsa nõus, et hinnad sõltuvad ajast kohast jne. Aga saab alati ka ise värvida,ma ei tea ainult kui hästi sa värvikunsti oskad minu üks tuttav värvis oma vaz 2101 ise üle,mina küll ei ütleks,et midagi värvitööl viga oleks olnud.

Suurte asjade (terve auto) värvimine ei tähenda ainult seda, et Sul on kompressort/filter/püstol ning oskus värvida. Lisaks on vaja tolmuvaba värvimiskambrit, kuna paar tolmutera võib tulemuse väga ära rikkuda. Pihusti tekitet "tuul" keerutab seda va tolmu ikka aga palju üles.

Eeltoodu ei ole nii kriitiline, kui värvida on vaja väikesi asju - jalgratta/mootorratta raam, porilauad, kasvõi külgvanker. Kui aga värvida on vaja terve auto, siis muutub see väga oluliseks. Mina nt teen väikesi asju kõiki ise, aga tervet autot eelistaksin ikka lasta spetsiaalses kambris värvida.

Valdo

Eesti Jalgrattamuuseumi  looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Värvimise hinnad? - Autor: heikson - 13-01-2007, 14:38 PM
RE: Värvimise hinnad? - Autor: argo1974 - 13-01-2007, 17:02 PM
RE: Värvimise hinnad? - Autor: väikemoto - 13-01-2007, 18:49 PM
RE: Värvimise hinnad? - Autor: valdo - 13-01-2007, 22:00 PM
RE: Värvimise hinnad? - Autor: robi - 14-01-2007, 01:07 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 3 külali(st)ne