27-06-2003, 12:40 PM
nii, eile õhtul siis kavatses minu kallike mulle üllatuse korraldada :o -hakkasin käivitama(külmana starter ikka võttis) ja mida ma näen, järsku tuleb kapoti alt täiega tossu -keerasin kohe süüte välja -aga starter ketras edasi, selle peale kargasin välgu kiirusel kapoti alla ja suure hooga tõmbasin aku + klemmi küljest -ma ei tea mis jõuga aga pooleks ta keskelt läks (vasest)
kuskil läks midagi tõsiselt lühisesse ja midagi selle peale ära kärssas -paljud nagu pakkusid, et peavoolu juhe starterile läks massi aga see pole võimalik kuna juhtmed ilusti korralikult pandud -ju ikka midagi sealt starteri seest kärssas
nüüd pean ühe nädalavahetuse veetma ratta seljas ja vahelduseks bussiga kulgema -nostalgia :lol -vaatab kaua remomeestel vea likvideerimine aega võtab:smug
kuskil läks midagi tõsiselt lühisesse ja midagi selle peale ära kärssas -paljud nagu pakkusid, et peavoolu juhe starterile läks massi aga see pole võimalik kuna juhtmed ilusti korralikult pandud -ju ikka midagi sealt starteri seest kärssas
nüüd pean ühe nädalavahetuse veetma ratta seljas ja vahelduseks bussiga kulgema -nostalgia :lol -vaatab kaua remomeestel vea likvideerimine aega võtab:smug