06-02-2007, 00:28 AM
Stihli postitusest aiman, et tegu siis Jaguar Mark 7`me kütusepaagiga. Ilmselt on seest roostetavate paakidega kokku puutunud kõik Jaguari XJ seeria 1-3 omanikud, on neid paake ju veel kaks iga auto kohta. Vahetasin oma 3 seeria Daimleril möödunud aasta suvel kütusefiltrit 3 korda lisaks lasin lugematu arv kordi paake suurest põhjakorgist tühjaks ja pesin paagis olevat sõela, arvata võib et midagi oluliselt ei paranenud ja sama peavalu algab koos uue hooajaga.
Ma olen tõsiselt huvitatud paakide roostest lõplikult puhastamisest. Väljapakutud liiva/kuullaagrikuulide ja segumasina/traktori varjandid viisid mõttele säärane aeglaselt pöörlev seade valmistada, kindel on et raalselt töötav lahendus pakuks huvi teistelegi? Kui nüüd kellelgi oma varanduse seas mõni sobiv tiguülekanne ning vähese võimsusega 220 V elektrimootor vedeleb võiks ehk midagi kokku panna.
Ma olen tõsiselt huvitatud paakide roostest lõplikult puhastamisest. Väljapakutud liiva/kuullaagrikuulide ja segumasina/traktori varjandid viisid mõttele säärane aeglaselt pöörlev seade valmistada, kindel on et raalselt töötav lahendus pakuks huvi teistelegi? Kui nüüd kellelgi oma varanduse seas mõni sobiv tiguülekanne ning vähese võimsusega 220 V elektrimootor vedeleb võiks ehk midagi kokku panna.