Kõigile kel mure autode hoiustamise ja tööde teostamise paiga puudumisel.

Mina selle vastu poleks, väga hea mõte, aga algul tuleks kõik detailselt läbi mõelda palju on võimalik sellesse ideesse raha investeerida, et saaks renditud pindadelt piisava raha tagasi ning et olex elektrimaksud makstud ja et jääks endale ka, sest muidu läheb võlgade maksmine raskeks. Kindlalt usun, et paljud tulevad ka appi( kui ise vahetevahel kooli vahel aega saan, siis oleksin ka nõus tulema, sest Tartu jääb minu kodust ainult 67km kaugusele. Ning kui juba ehitise planeerimiseks läks, siis ju võiks tulla ka selline pisike "puhkeruum" kus kaugemal elavad tehnikahuvilised saaksid ööbida ning siis oleks ka turvamured aegajalt korras. Ise oleks oleksin sellisest kohast vägagi huvitatud, eriti hea oleks see, et seal on teised vanatehnika huvilised( eriti vene masinad, mis mu lemmikudWink).
EDIT: Ning võibolla tulevikus saaksin isegi enda masina sinna tuua, kuna endal garaaž puudub ning saan seda ainult siis sättida, kui isa on enda autoga tööl.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Kõigile kel mure autode hoiustamise ja tööde teostamise paiga puudumisel. - Autor: ryblik1 - 05-03-2007, 16:19 PM
RE: Kõigile kel mure autode hoiustamise ja tööde teostamise paiga puudumisel. - Autor: ralliace16 - 05-03-2007, 20:22 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne