07-03-2007, 16:57 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 07-03-2007, 17:00 PM ja muutjaks oli Jesper.)
Ei selle asja mõte on veidi teine - nimelt tuleb vähemkogenud pakkujatel lõpus hasart sisse ning nad on valmis hinda kergitama. Panid alguses näiteks 40 raha piiriks, aga kui hind 41 peale tõuseb siis panevad 43 jne. See ajab hinna ebameeldivalt kõrgeks. Mina automaatikat ei kasuta, aga panen pakkumise lihtsalt viimase minuti jooksul sisse - selline ostuhuvi varjamine ei aja hinda tarbetult kõrgeks ning hoiab ka mind ennast kontrolli all, et ma ei läheks hasarti ja algul välja mõeldud limiiti ei tõstaks (ei jõua lihtsalt enam tõsta).
Lisaks tasub limiidiks panna mitte 40, 50, 55 vms ümmargusi arve, vaid ikka 42, 53 jne, sest enamik panevad ümmarguse arvu ja mitteümmargusega sa saad näiteks limiit 40 venna nina alt asja 41-ga kätte.
Kui keegi kohe pihta ei saa mida ma siin höpisen, siis rahu, see ülalolev jutt ei ole mõeldud algajatele
Oma esimest ostu tehes pole mõtet sellise asjaga veel pead vaevata. Kui juba natuke ringi toksida seal ja mõned kaotused vastu võtta, siis saate kohe aru.
Lisaks tasub limiidiks panna mitte 40, 50, 55 vms ümmargusi arve, vaid ikka 42, 53 jne, sest enamik panevad ümmarguse arvu ja mitteümmargusega sa saad näiteks limiit 40 venna nina alt asja 41-ga kätte.
Kui keegi kohe pihta ei saa mida ma siin höpisen, siis rahu, see ülalolev jutt ei ole mõeldud algajatele