08-03-2007, 01:02 AM
sass Kirjutas:Kusjuures enne oma esimese postituse tegemist lugesin selle seaduse kiiruga läbi. Ma ei saa tegelikult aru, mille järgi ikkagi klassifitseeritakse mõni asi militaarseks kaubaks ja mõni asi mitte. Ei olnud plaanis nalja teha, tekkis hoopis tunne , et olen kogemata seaduserikkuja. Kuidagi absurdne tundus see värk. Ilmselt on väga paljud (umbes pooled?) vanatehnikaga tegelejad endale mingist teisest riigist hankinud mõne detaili , mida saab klasifitseerida "militaartehnikaks"
Kusjuures ka mina ja paljud teised 4x4.ee liikmed on seda sedust lugenud ja ei ole enda joks ühest vastust saanud.
Täht-tähelt sedust lugedes muutub strateegilisleks kaubaks iga ese, mida relvastruktuurid on omanud või militristi roheline sõrm puudutanud.
Supilusikast kuni tuumapommini.
Anto autoga veel see nalhjaks lugui, et sellel autol pole ÜHETGI varsemslt tsiteeritud eriomadust, mis selle utomaatslet strateegiliseks kaubaks muudaks.
Täna oli meil kohtumie Välisministeeriumis selle komisjoni asesimehega. Väga sõbrlikus ja töises õhkkonnas toimus, kuid ka sel jäid samad küsimused õhku rippuma ja tekkis lisaks veel mitu "halli alal". Põhjus lihtne, seaduse on liiga üldsõnaline ja laialivalguv.
OÜ Green Oval
MTÜ Eesti Land Roveri Klubi
Kristjan (+372)5010599
Land Rover'iga nakatatud ja mudas müttamas aastast 1996!