02-04-2007, 10:13 AM
unimüts Kirjutas:Tunnen tõsiselt foorumi poliitikale kaasa. Tundub, et foorumi eestvedajad on selle "infolevitamise" kaasavedajad.
Mul isiklikult hakkab tõesti ära viskama see modede (sealhulgas minu) valimatu süüdistamine, igal juhul on mode süüdi selles, mida kasutaja siia kirjutab(isegi purjus peaga). Samas ma ei saa aru miks loed just SINA seda foorumit, kui siin kirjutatav sulle EI MEELDI?
Mis aga puudutab teemat: informatsiooni avaldamisest fotomaterjali näol ilma aadressi ja omaniku kontaktita, siis paraku ei ole AS EW kehtivat seadust, millega saaks sellist tegevust takistada
Olen ka ise "ohvriks" langenud ja ainuke variant sellisest tegevust piirata on ladustada oma südamelähedane tehnika kinnistesse varjualustesse, kus selle nägemine ja võimalik pildistamine oleks kontrollitav.Ja veel juurde probleemist et hakatakse tahtma ära osta asju. Ma võin omadest kogemustest tõdeda, et kui oma "varudest" loovutada väga harva mõni vajalik jubin, siis üldjuhul ei "käia ajudele" asjade äraostmisega, isegi lätlastel on selge, et minu käest mõningaid asju lihtsalt ei saa kätte ja nad ei tule sellega ka pinda käima, kuigi nii moka otsast vahel ikka uuritakse, et ega mul plaanid muutunud pole ja peale konkreetset Ei-d lõppeb sellel teemal jutt ära ja vahel läheb selle peale, et pakutakse hoopis mulle juppe just samale isendile mille kohta võimaliku ostu uuriti.
Dad.