04-04-2007, 22:32 PM
Teist korda lühikese aja jooksul olen kohanud siin ütlemist, et "selle omanik on teada, kuid ei õtle kes, ja asukohta palun mitte avaldada". OK, ma saan aru mingist leiust metsa all, mis on kellegi oma ja pole lihtsalt suudetud veel õigesse kohta ära parkida. Sama ka üldkasutataval territooriumil asuvad sõidukid (ntx Lasnamäe majade vahel). Kuid osa tehnikast (eeldan, et enamus), mis on huvipakkuv, asub siiski mingil kinnisel või piiratud territooriumil. Seega iga huvituja sinna niisama ligi ei pääse. Ka omaniku varjamine on "noort kaardiväelast" mängimine - kel kindel vajadus, saab ikka teada. Arvan, et omaniku mainimine, kui see on foorumi kasutaja, või teatamine, et "mina tunnen omaniku ja anna koordinadid, kui viimane vastu pole" - ei tee kellegi elu raskemaks.
Jah, metallivargad võivad ohtu pakkuda, kuid globaalselt võtta - pakuvad seda ohtu ka muudele sõidukitele. Pole välistatud, et ka minu igapäeva kulgur üks nädalavahetus, kui mind kodus pole, pannakse treilale ja viiakse vanarauda. See on ikka sama vargus ja ei usu, et praegu veel selliseid hulle on, kes kellegi hoovist või õuest hakkab autot ära vedama, kui peremeest lähedal pole.
Jah, metallivargad võivad ohtu pakkuda, kuid globaalselt võtta - pakuvad seda ohtu ka muudele sõidukitele. Pole välistatud, et ka minu igapäeva kulgur üks nädalavahetus, kui mind kodus pole, pannakse treilale ja viiakse vanarauda. See on ikka sama vargus ja ei usu, et praegu veel selliseid hulle on, kes kellegi hoovist või õuest hakkab autot ära vedama, kui peremeest lähedal pole.