Vanatehnika omajatest ja asukoha varjamisest

Style Kirjutas:Ka omaniku varjamine on "noort kaardiväelast" mängimine - kel kindel vajadus, saab ikka teada. Arvan, et omaniku mainimine, kui see on foorumi kasutaja, või teatamine, et "mina tunnen omaniku ja anna koordinadid, kui viimane vastu pole" - ei tee kellegi elu raskemaks.

Piisavalt edeva inimesena ei ole kunagi enda omatavatest asjadest ja enda asukohast saldust teinud ja külalised on alati olnud oodatud.
Samas vaadates osade inimeste mõttemaailma ja ajumahtu, tekib küll suur kahtlus, kas on see kõik ikkagi tark mõte.
Tundub, et enam ei olegi kõige suurem hirm mitte selles, et masinate karterid on alumiiniumist vaid hoopis selles, et mõni järjekordne "päästja" tuleb.
Kõige ilmekam näide on värskest ET teemast...
Inimene näeb kuskil kellegi hoovis vana sõidukit, millist ta ennem oma lühikese elu jooksul näinud ei ole ja oma ajalooteadmiste juures isegi ei tea millega tegu on, aga kukub kohe foorumis karjuma, et näe omanik ei ole nõus autot ära müüma ja nagunii mädaneb sinnasamasse ära jne.

zajets Kirjutas:Äkki keegi teab midagi selle isendi kohta.

zajets Kirjutas:Sad kahjuks pean teid kurvastama,et omanik pole nõus autot ära andma ega müüma,kuna plaanis seda taastama hakata.

zajets Kirjutas:Ma miski pärast arvan ka et seal ta on ja sinna ta jääb samas olukorras.ja lihtsalt mädaneb ära.

Võin ausalt tunnistada, et ega ma ka ise päris puhas poiss ei ole - umbes paar korda aastas satun kusagil pildigaleriides või foorumiteemades mõne mopeedimudeli peale, mis mopeedimuuseumi kollektsioonist puudu on ja seljuhul olen omanikule, koos vabandustega tülitamise pärast, kirja saatnud ja küsinud, kas ta antud masinat äkki muuseumi kolektsiooni tarbeks ära müüma nõus ei ole. Eitava vastuse korral olen lihtsalt vabandanud, et tülitasin.
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Vanatehnika omajatest ja asukoha varjamisest - Autor: Style - 04-04-2007, 22:32 PM
RE: Vanatehnika omajatest ja asukoha varjamisest - Autor: valdo - 04-04-2007, 22:41 PM
RE: Vanatehnika omajatest ja asukoha varjamisest - Autor: Style - 04-04-2007, 22:55 PM
RE: Vanatehnika omajatest ja asukoha varjamisest - Autor: supp - 04-04-2007, 23:05 PM
RE: Vanatehnika omajatest ja asukoha varjamisest - Autor: IIIFFFAR - 05-04-2007, 00:36 AM
RE: Vanatehnika omajatest ja asukoha varjamisest - Autor: Style - 05-04-2007, 00:45 AM
RE: Vanatehnika omajatest ja asukoha varjamisest - Autor: IIIFFFAR - 06-04-2007, 00:48 AM
RE: Vanatehnika omajatest ja asukoha varjamisest - Autor: Väravamehaanik - 05-04-2007, 08:19 AM
RE: Vanatehnika omajatest ja asukoha varjamisest - Autor: peeterpaul - 05-04-2007, 09:01 AM
RE: Vanatehnika omajatest ja asukoha varjamisest - Autor: k2rpman - 05-04-2007, 10:24 AM
RE: Vanatehnika omajatest ja asukoha varjamisest - Autor: oldmoped - 05-04-2007, 22:48 PM
RE: Vanatehnika omajatest ja asukoha varjamisest - Autor: oxygen - 05-04-2007, 23:19 PM
RE: Vanatehnika omajatest ja asukoha varjamisest - Autor: k2sipidur - 06-04-2007, 01:19 AM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 2 külali(st)ne