10-04-2007, 00:11 AM
kass Kirjutas:Selline lapsik küsimus, et mis värvi see tsikkel ka on? Ilmselt must kui 47 aasa?
Sorry, et vahele segan, aga minu käest on aastatega läbi käinud kaks K-125 raami, üks 1948, teine 1949.a. Mõlemad olid mustad. Lihtsalt statistikaks...
kass Kirjutas:Endale näit. tundub küllaltki murettekitav näit. mootori osas väntvõlli remont, kasutamata osa 3-käigulisele pole naljalt saada. Kui mootor veel korralik, siis juba asi lõbusam. Tagaratta ketiratas jällegi väike probleem, kui veel viisakas -jälle hea! Muidugi nii vänt kui ketirattad täiesti lahendatavad probleemid, omal lahendatud, aga tülikad mu meelest. Õhupuhastaja jms on suht tühine probleem, nendele masinatele osi on saada. Tuletoru tuleks ikkagi uus vaadata, koopia toodang, vast DKW RT 125 oma peaks minema, taastamine kallim ja tulemus kehvem-mõttetum. Kui viits´id uurida, sellest taastamise teemast on siin foorumis juttu olnud küll...
Minu meelest on sellise aparaadi kõige defitsiitsemad 3 järgmist tükki:
a) Täis-eboniidist (nii korpus kui ka kaas, omavahel keermega koos) signaal C-35. Mina otsin sellist signaali oma IŽ-350-le juba 11 (loe: üksteist) aastat taga. Olen muretsenud eraldi nii korpuse kui ka kaane pikkade aastatega, kuid need sindrinahad ei sobi keermelt kokku... kusjuures ma ei teagi, kumb neist "vale" on...
b) Tilgakujulise korpusega tagatule "õige" klaas, st selline püstrihveldusega ja plastmaterjalist. Just viimane on põhjuseks, miks isendid hävisid ja neid praktiliselt kaasajal enam ei liigu. Üsna pea (millalgi 50ndatel vast juba) asendati see plastjubedis seal punase helkurklaasiga (täpselt sama, nagu tollastel jalgratastel, nt Riia rattal) - sellise klaasiga tilgakujulisi tagatulesid on juba saada üsna lademes. Paljud on selle taastamisel ka taha pannud, aga see ei ole 1940ndate rattale teps mitte õige...
c) Nn sadulaalune "must kast" (süütevõti, süütepool ja muu "mudru"). Täpsemalt - selles olev süütepool, mis on väga mihkel läbi põlema ja mida ei ole KUSAGILT enam uut saada... Kui, siis terve musta kasti näol ja kirvehinnaga. Miski 1997.a Kurtna laadal nt läks komplektne võtmega must kast juba 500ga kaubaks, praegusi hindu isegi ei oska oletada...
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, oleme avatud K,N,R,L,P 11-18