13-04-2007, 17:53 PM
guits112 Kirjutas:oxygen Kirjutas:Eestis ei ole Kiirabiautodel ühtset värviskeemi. Selle Transiti värvid on täpselt samasugused nagu sellel RAFil. Ainult, et närvid on ära vahetatud. Seal kus sellel on valge, on oranž ja vastupidi. Kohalikud mäletavad seda kui kiirabiautot. Ülejäänud aga tõestagu, et see on kiirabi värviskeem.mida juttu? kiirabi on eestis kollase või valge põhivärviga ja punane triip! päästeametil punasel pöhjal valge triip!! tegelikult peab kiirabi autodel olema uksed ka punased (nagu poitsail sinine) !! punaste ustega on ainult tallina kiirabil (adlas ja CO)
Kui mu mälu ei petta, siis olid Reanimobiilid kollast pöhi värvi ning punaste uste ja triipudega auto küljel. Valge oli tava kiirabimasin, kuna ise olen oma tervise töttu paar korda Rafga haiglasse viidud, ning ma olen ka istunud Kiirabi autos körval istuja kohal, sest mu sugulane oli ja on seni ajani kiirabiauto juht.
Aga siit ka küsimus, kas operatiiv masinatel olid mootori ja muude osade juures ümber ehitust tehtud vöi ei? Millitsa Ladatel oli, sellest oli juttu siin foorumis Miilitsa teema alla.
Kas mitte ei pidanud hankima mingi loa, et see kindel masin väib kasutada Oranzi vilkurit.
www.classiccar.co.uk
www.carandclassic.co.uk
www.classiccarsforsale.co.uk
Müüa 2140 1982
Tartu on muutumas drifti Päälinnaks, oma ringristmikudega.