14-04-2007, 01:01 AM
Huvitav vaatenurk. Ent mina tunneks ennast siiski turvalisemalt, kui loll, kes on paistab nagunii surmale määratud olevat, sureb kuskil omaette üledoosi, kui et siiberdab liikluses ja on seadusekuulelikele kaaskodanikele võimalike moraalsete ja materjaalsete kahjude tekitajateks. Mina isiklikult ei kujuta ette mida peaks riik tegema, et noori süstla või pudeli juurest minema tõmmata. See on kõik teooria. "Teeme juurde spordiväljakuid ja vabaajakeskusi". Idee on tore, aga spordiväljakute ääres saab ju jube hästi "tšillida" ja juua. Need noored inimesed, Eesti tulevik, kes praegu kuskil joovad ja on oma meelest jube ägedad, neid ei tõmba sealt ära enam mitte mingisugune seadus, ega projekt. Mõni armub ära (või saab karvastelt labidaga) ja hakkab normaalseks, aga need on harvad erandid. Ja mis puudutab neid vabaajakeskusi, siis ühes Tallinnas tegutsevatest Avatud Noortekeskustest käib asi nõnda. Väiksemad külastajad joonistavad pilte teemal "suits on paha", samal ajal kui mõni noorsootöötaja veidi vanemate, ent siiski alaealiste külastajatega maja taga suitsu teeb. Nõiaring. Ise olen täiesti puhas igasugustest ainetest. Kõige kangem kraam mida ma tarbin on kohv.
Oxygen. Näeb seda Eesti elu iga päev oma silmaga.
Oxygen. Näeb seda Eesti elu iga päev oma silmaga.