18-04-2007, 23:56 PM
markxx Kirjutas:Siin keegi enne halas ,et noh teeb see rollerdaja mõne kriimustuse autole...mis see sii ära ei ole.Kui palju maksab selle kriimustuse kõrvaldamine?Vääritimõistmise vältimiseks lisan et sõidan 11 aastat vana autoga. Miks pean mina kannata teiste ülbuse ja nahaalsuse all.Kui on kindlustus olemas ja regatud roller siis on see juba kindlustuse juhtum.Kui nad sõidavad sõidurajal siis peavad kehtima nende jaoks ka kõik liiklusega seotud reeglid.No minul oli eelmine aasta juhus kus hiiul kõrvalteelt lendas mopeedivend mu 2 aastat vana Mazda6-le küljelt sisse. Tont polnud "anna teed" märgist midagi kuulnudki, rääkimata paremakäe reeglist või millestki muust. LKF isegi ei korva midagi, ainus võimalus on KASKO, sai siis tont autosse topitud, politsei kutsutud, kes ilma juhilubadeta sõidu ja avarii põhjustamise vormistas ning poisikese koju toimetas. mina aga nõutasin vanematelt Kasko omavastutuse sisse. Hea oli et oli kellelt nõuda, oleks vaene pere olnud ja mingi jeeli-jeeli säärekaga sisse kütnud siis ? "Hambad"
Olen igati poolt et mopeedid arvele ja kindlustus peale.