04-05-2007, 15:28 PM
Eks ma proovin ikka oma tegemisi kajastada ka siin foorumis.Selle viismistlemise jatam ma kindlasti viimaseks asjaks...seda kasvoi juba selleparast et siis on mul lihtsam parast igat soitu kontrollida ule raam.Seda siis eelkoige seetottu et need keevitused kannatavad kuskil 500 pascalit...arvestades et masin on jaik siis voib juhtuda et moni keevitus annab litsalt jarele...Nondamoodi kontrollides voin ma kindel olla et moni nendest keevitustest ei lopeta oma lepingut kiirusel 100+.....usun et see ei oleks just meeldiv.Ketti ma veel vaatan....akki onnestub selline leida kuskilt toostusmasinate poest...aga siis jah, pollumajandus kette enam ei vaata.
Moto-onu projektile sooviks aga tuult tiibadesse ja loodetavasti on siis millaski siin foorumis naha ka chopper Izhi valmimist
.Endal on plaan hakata nuud kohe kohe nokitsema jargmise projekti kallal....see oleks siis ka izhi mootoriga nn. board track racer ehk siis teisisonu vanaaegne bike...mitte segi ajada cafe raceritega.Selles stiilis miskit siis...aga see juba teine jutt...
Moto-onu projektile sooviks aga tuult tiibadesse ja loodetavasti on siis millaski siin foorumis naha ka chopper Izhi valmimist

How about a nice cup of..SHUT THE FUCK UP!