12-05-2007, 00:46 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 12-05-2007, 00:49 AM ja muutjaks oli miniest.)
ühes kohas Tartumaal on Kas Nissan vöi Datsuni Bluebird ja 127Kw mootoriga, asi vist liikus ka. See pidi suht haruldane masin olema, kuna mootor mis peal on. On Jaapani sesturu mootor, kuid pole selles ka kindel. seal seisid ka rivis BMW vanem viiene, ning mingi enam meeles pole vist volga ja Mazda E2200 vöi Ford Ecovan, kuna nad on sösar mudelid, siis pole päris meeles, kumb tootja ebleeme see masin kandis.
Kuid see Bluebird, saadi odavalt kätte, kuna sellise mootoriga isendeid Eestis eriti pole, ja oli ka mingi kala sees, hiljem saadi kuskilt lammarist sama mootor, 2x odavamalt, kuna lammutusest öeldi, ega neid mootoreid eriti siin ei leidu.
Omanik pani mootori -15c külmaga kokku, ning teatas siis lammutusele, et siit on osad juppe puudu.
Asi peaks liikuma, need on minu viimased andmed. Hiljem vöin küsida selle inimese käest, kus see masin asub vöi asus ei tea viimati köisin seal, kui olid Tartus Hansa päevad, siis oli ta veel alles, et mis tast saab ehk saab endale selle masina.
Aga kas mitte nissan Laurer pole sama sugune vöi ma eksin siin.
Kuid see Bluebird, saadi odavalt kätte, kuna sellise mootoriga isendeid Eestis eriti pole, ja oli ka mingi kala sees, hiljem saadi kuskilt lammarist sama mootor, 2x odavamalt, kuna lammutusest öeldi, ega neid mootoreid eriti siin ei leidu.
Omanik pani mootori -15c külmaga kokku, ning teatas siis lammutusele, et siit on osad juppe puudu.
Asi peaks liikuma, need on minu viimased andmed. Hiljem vöin küsida selle inimese käest, kus see masin asub vöi asus ei tea viimati köisin seal, kui olid Tartus Hansa päevad, siis oli ta veel alles, et mis tast saab ehk saab endale selle masina.
Aga kas mitte nissan Laurer pole sama sugune vöi ma eksin siin.

www.classiccar.co.uk
www.carandclassic.co.uk
www.classiccarsforsale.co.uk
Müüa 2140 1982
Tartu on muutumas drifti Päälinnaks, oma ringristmikudega.