25-06-2007, 18:43 PM
Aga mina ei poolda sellist n.n. vanatehnika ekstremismi. Kahjuks paljudel kaasvõitlejatel on selline imelik arusaam asjast, et kui auto Lada või GAZ-52 on 20 aastat vanad ning sellest on viimased 5 seisnud kinnisvarana, siis tegemist on kuidagi äärmiselt väärtusliku isendiga mis peaks järgmised 15 aastat samas paigas seista, ning oodata kuni jõuab kätte selle restaureerimise aeg. Või siis ei jõua, aga las seisab siis edasi ikka. Aga vanarauda seda viia ei tohi mingil juhul.
Mina jälle ütlen et vaadates need autosid mida siin auto24 uunikumitena serveeritakse ja üritatakse maha müüa, oleks vähemalt 3/4 neist saatnud kas või tükkideks või tervikuna Kuusakoski. Ning erilist kahju neist ka poleks. Teine lugu on tõesti väga hea sõidukorras või siis haruldaste sõidukitega. Aga need on hea kui üks neljandik, kui mitte kümnendik.
Nii et selline on minu arvamus.
Mina jälle ütlen et vaadates need autosid mida siin auto24 uunikumitena serveeritakse ja üritatakse maha müüa, oleks vähemalt 3/4 neist saatnud kas või tükkideks või tervikuna Kuusakoski. Ning erilist kahju neist ka poleks. Teine lugu on tõesti väga hea sõidukorras või siis haruldaste sõidukitega. Aga need on hea kui üks neljandik, kui mitte kümnendik.
Nii et selline on minu arvamus.
Dodge WC52 1943; Buick Century Riviera 2D 1955; Volga M21i 1960; Cadillac Fleetwood Brougham 1967; Jensen Interceptor MK1 1967, Rover P5B Saloon 1973; Mercedes 280S W116 1977, Volga GAZ-24 V6 Konela 1976
Autod ja blogi.