06-07-2007, 22:36 PM
Sorry, traktorikauge inimesena tõstsin liiga enneaegselt kära
. Eelnevalt Sillu poolt postitatud materjale lugedes sain teada, et nii MTZ-50 kui ka MTZ-50 on esinenud mõlemas variandis: ümara ja kandlise ninaga: viimased lihtsalt hilisem variant.
Aga et ma asjas ikka väga võhik olen, selgus alles nüüd, kui siiani minu poolt täisti ise mudeliteks peetud 50-52 ja 80-82 erinevad üksteisest hoopis taga- ning esisilla veo poolest. Imestama paneb küll, et miks oli vaja üheaegselt toota totaalselt erineva inseneritehnoloogia traktoreid... aga ju see siis millegipoolest eesmärki ikka täitis.
. Eelnevalt Sillu poolt postitatud materjale lugedes sain teada, et nii MTZ-50 kui ka MTZ-50 on esinenud mõlemas variandis: ümara ja kandlise ninaga: viimased lihtsalt hilisem variant.Aga et ma asjas ikka väga võhik olen, selgus alles nüüd, kui siiani minu poolt täisti ise mudeliteks peetud 50-52 ja 80-82 erinevad üksteisest hoopis taga- ning esisilla veo poolest. Imestama paneb küll, et miks oli vaja üheaegselt toota totaalselt erineva inseneritehnoloogia traktoreid... aga ju see siis millegipoolest eesmärki ikka täitis.