08-08-2003, 00:56 AM
sai siin nädalavahetus Jänedal ühel sõbrannal sünnipäeval käidud... aknast värsket õhku hingates jäis silma üks nolk, kes midagi ühe päris korraliku mosse kallal nokitses... Mina, kes ei suutnud seda uskuda... pistsin kohe karjuma, et mis sa poisinolk seal teed... uh sõber kõrval, kes sellise tegevuse kõrval kahju kannatanud ütles loll krt... jooksime siis välja neid tagaajama... aga krt pime ja ei näinud kuhu jooksid... pärast vaatasin et mossele oli küljepealt kolmnurga klaasi sulguri ümber mingi traat ajatud ja oleks poiss selle kohe ka lahti saanud... vaatasin et sealt mossest pole küll võtta midagi peale uue lõhnakuuse vist... krt teab mis tal sinna asja oli... ja mingi 30 minti ennem kui ma seal kohalikust kõrtsust sinna korteri jautasin siis märkasin et mingi 2 nolki seal autovahel... ei osanud üldse kahtlustada kah... et niisama seal hängavad... nagu noored ikka... aga KRT ma mäletan ise vanasti sai sugulasel vändras külas käidud ja käisime kah öösiti väljas luuramas... igalpool... kus huvitav oli, aga oleks me siis midagi lõhkunud või varastanud... no ok raksus sai ikka käidud... aga see ka kõik krt uus pealekasv on tänapäeval ikka nii hukas...