10-08-2007, 08:30 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 10-08-2007, 08:35 AM ja muutjaks oli rainer.)
Nüüd on tekkinud mingi klaaspudelis "AntiRust" (enne kasutamist vaja hoolikalt sete üles segada! vist sama tootja kes buvanols´ilgi, aga tunduvalt ägedamini muundab, buvanols tundub selle kõrval nagu vesilahus, antirusti hind umbes 30 EEK 0.5L pdl, väga võimas asi, kompressoriga suurt pinda lastes võib vabalt isegi neljandik vett sekka panna (ettevaatust - korgid võivad juba uuel pudelil lekkida!)).
Kuid see on hoopis teine lugu kui Zn, mis ei muunda roostet , vaid ilmselt hoopis toidab iseendaga , ma ei mäletagi , kas loovutab oma elektrone või keerab omal vabal tahtel roostele põse enne rauda samadel korrosioonieeldustingimustel ette, ehk et on aktiivsem rauast. Ma kriitilistele kohtadele mingis menetlusetapis panen seda peale, aga vat veel ei teagi, kas tast on tolku või mitte, küllap mõne aasta pärast saan siis teada :-)
R
Kuid see on hoopis teine lugu kui Zn, mis ei muunda roostet , vaid ilmselt hoopis toidab iseendaga , ma ei mäletagi , kas loovutab oma elektrone või keerab omal vabal tahtel roostele põse enne rauda samadel korrosioonieeldustingimustel ette, ehk et on aktiivsem rauast. Ma kriitilistele kohtadele mingis menetlusetapis panen seda peale, aga vat veel ei teagi, kas tast on tolku või mitte, küllap mõne aasta pärast saan siis teada :-)
R