17-08-2007, 14:28 PM
Vedas Nissan Primastar, haagiseks oli kerghaagis registrimassiga 750 kg mis on jah loodud autosid vedama nii, et auto kinnitub ühe sillaga tema peale. Sinna toetas oma esisilda Opel Omega 3000. Haapsalu maanteel peeti mind politsei poolt kinni. Alustati siis menetlust lubadeta sõidu kohta (B kategooria olemas, BE puudub). Tegelikult puudus Omegal ka kindlustus ja ülevaatus. Tol hetkel olin kindel, et neid ei pea olema. Spetsialistid ARKist teavitasid, et sellisel juhul peab siiski kindlustus olema, ülevaatus pole oluline. Protokolli politsei EI VIITSINUD ülevaatuse ja kindlustuse jama kirjutama hakata (nähtavasti ei olnud nad lihtsalt kindlad ise ka mis peab olema ja mis mitte). Vähemasti lubati edasi sõita, ei hakatud raiuma. Öeldi ka, et Läänemaal mind ei puudutata aga Harjumaal pean ise hakkama saama. Siiski jõudsin õnnelikult koju.
Põhjusmõtteliselt üritasin ma rakendada loogikat ja seepärast hakkasin ka vaidlema. Siis aga suhtlesin Herr Toivo Kangruga lubade teemal ja Herr Jaan-Peeter Taklajaga tehnilisest poolest. Sain aru, et siiski olin eksinud. 30 päeva pärast selgub siis kalliks mulle need 24 klappi maksma lähevad.
Tegelikult võiks sellest teemast siin teha mingil muudetud kujul kleepekas, et edaspidi teised vanatehnika sõbrad hätta ei satuks (ei väida et omega 3000 vanatehnika on). Siin peaks nüüd küll kõik puust ja punane olema et mida ja kuidas võib. Vaevalt, et ma esimene ja viimane olen, kes oma tehnikat niimoodu transportinud on ja seda ka edaspidi teha tahab.
Põhjusmõtteliselt üritasin ma rakendada loogikat ja seepärast hakkasin ka vaidlema. Siis aga suhtlesin Herr Toivo Kangruga lubade teemal ja Herr Jaan-Peeter Taklajaga tehnilisest poolest. Sain aru, et siiski olin eksinud. 30 päeva pärast selgub siis kalliks mulle need 24 klappi maksma lähevad.
Tegelikult võiks sellest teemast siin teha mingil muudetud kujul kleepekas, et edaspidi teised vanatehnika sõbrad hätta ei satuks (ei väida et omega 3000 vanatehnika on). Siin peaks nüüd küll kõik puust ja punane olema et mida ja kuidas võib. Vaevalt, et ma esimene ja viimane olen, kes oma tehnikat niimoodu transportinud on ja seda ka edaspidi teha tahab.
Siin kasvab eesti meeste sugu ja sammub vabadusele, siin kasvab priskelt eesti neiu ja sirgub eesti mehele!