09-09-2007, 16:06 PM
No korraks gaas põhja kannatab ära. Aga kui vabakäigul gaasi pikemat aega niisama põhjas hoiad, ei jää kepsulaagrist küll midagi järgi. Ja tuleb kasutada normaalset õli. Minu kunagise Planeta nüüd siis üleeelmine omanik lasi masinal vabakäiguga pöörded maksimaalseks, mis sai ja see väntvõll on mul siiamaani garaazis alles. Planetal ei ole peenestada vaja, maksimaalne jõud on tal nendel pööretel, mis mõistlikku kohta jäävad. Vist oli 4800-5200 rpm. Ma ütleks, et mitte ühegi masina kepsulaagrid ei kannata liigset peenestamist... Ma ei ole vist kõrva järgi pöördeid sellenigi saanud, millest sõber alles alustas
Normaalsel kasutamisel purunevad detailid väga harva. Kui sa maanteel kiirendad ja pea iga käigu hetkeks peeneks lased, ei tohiks küll midagi juhtuda. Aga koha peal seistes ei maksa gaasi nalja pärast põhjas hoida...
Normaalsel kasutamisel purunevad detailid väga harva. Kui sa maanteel kiirendad ja pea iga käigu hetkeks peeneks lased, ei tohiks küll midagi juhtuda. Aga koha peal seistes ei maksa gaasi nalja pärast põhjas hoida...