12-09-2007, 19:31 PM
Sillu Kirjutas:Ikka ei ole nõus. Esiteks on juba äärmiselt kummaline Sinu väide, Peeterpaul, et Valdo ei olnud kindlasti esimest korda Tallinnas. Kahtlemata vastab see tõele, kuid kõlab küll umbes samamoodi, nagu "...ei olnud esimest korda Eestis" või mis?!? Selles mõttes, et Tallinn on ju üsna suur linn ja antud konkreetses kohas võis inimene (vähemalt puhtteoreetiliselt) ka esimest korda olla.
100 % nõus. Kõiki mahakeeramisi ei pruugi Tallinnas teada. Aga üldjoontes teab vast igaüks, kes ennegi linnas sõitnud, kvartaleid ja võimalikke tagasipöördumisi.
Sillu Kirjutas:Teiseks, tee mulle selgeks, kuidas saab teisi peale Sinu aidata SINU kunagine võidusõidukogemus?!? Selles mõttes, et kaldun arvama (aga see arvamus võib vabalt ka ekslik olla), et üldsegi mitte kõik inimesed pole auto-/motospordiga tegelenud ega oma seetõttu ka vastavat "kogemust".
Ärme nüüd seda minu võidusõitmist nüüd väga rõhuta. Aga kaasasündinud nägemismälu (igal ühel meist on üks mälutüüp rohkem arenenud)võimendas see tegevus minul oluliselt. Teiste kohta pole sõna võtnud ega soovigi selle tegevusega seoses.
Sillu Kirjutas:Kui Sinu eeltöö aitab Sind ligikaudu õigesse paikkonda jõudes täpset sihtkohta alati ilma ekslemata leida, siis on ju hästi, aga ei saa kõike ainult niiviisi enda mätta otsast vaadata, veel vähem teisele inimesele ette kirjutada, kui kaua aega ta oma sihtpunkti leidmiseks kulutada tohib!!!
0,5 kohaga OT, aga keegi Henry Ford, kelle memuaare parasjagu loen, raiub nagu rauda, et otsustama peaks enda pealt. Kuigi jah, mina kipun temaga mitte nõustuma ja mitte oma ametialaseid otsuseid enda järgi langetada.
Ärge ja ära nüüd valesti aru saa, ma ei soovi siin kedagi tümitada, ma tõin lihtsalt välja, et ideaalselt sujuva liikluspildi saavutamiseks tuleb mõlemad ekstreemumid "maha lõigata". Aga Sillu - paneks omavahel plära privas edasi, teistel läheb kaunis üksluiseks.
Sarnaselt ühe eelkõnelejaga oma lühikookuvõte - lõpetame selle hala siin ja praegu. Jätkamiseks võiks luua uue teema ja eranditult ettepanekute arutamiseks mida AMF nimel esitada laiemale üldsusele.
Oleks selline kena kodanikualgatus?
Lähedal asuvat tuld on kaugemal asuva veega raske kustutada...