19-09-2007, 22:53 PM
miniest Kirjutas:Style Kirjutas:Tõesti häbenen, kui panen mingi lolluse kirja ja 14-aastane miniest mulle kirjutab: kulla Style, sa 36 aastat vana ja ikka veel ei tea, et BMW-l käib aku pagasiruumis!!!
Käib ka vöi?
Olen AVO juttuga nöus.
Ma ei tea, kas see oli lihtsalt lambi näide, või tõesti aset leidnud kirjavahetus, aga informatsioon selles on rohkem või vähem väär. Vähemalt vanematel mudelitel (5. ja 7. seeria) oli ta ikka pigem tagaistme all(osadel viiestel ka kapoti all), osadel kolmestel tõesti pagassis, osadel kapoti all jne.
Aga see pole tegelikult oluline, pigem ongi see näide, miks peaks mingi vahe "vanade" foorumlaste ja noorte/värskete foorumlaste vahel olema. Kelle juttu uskuda, kelle oma mitte.
Nagu kunagi olid mingid "staatused". Aga need ei tohiks sõltuda postituste arvust, vaid millestki objektiivsemast. Kasvõi anda modedele võimalus silma jäänud asjalikke postitajaid "premeerida" või midagi taolist.
Paljugi võib kasutajate kohta arvata juba kasutajanime järgi, kuigi siin foorumis on üsna mitu "lapsiku" nimega kasutajat, kes tegelikult vägagi asjalikku juttu ajavad.