29-09-2007, 21:20 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-09-2007, 21:25 PM ja muutjaks oli IIIFFFAR.)
Tegelane5 Kirjutas:Kuigi esimesel pildil on tõesti imelikult pargitud. Siiski ütleks vigurparkijate kaitseks-
1)Kuskohast sa tead miks see auto seal nii on? Vbolla kui see auto pargiti sinna siis ei andnud paremini manööverdada.
2)Kui annakski manööverdada siis eriti ei kibelegi nö taguosa ilma asjata välja ajama, teinekord sõidetakse päris kiiresti autode vahel. Või hakkas ntks taga ootaja signaalitama
3)Kui jooni pole ja ruumi on siis mina küll teistele autodele liiga lähedale ei pargi- hoiaks ikka oma auto teise auto uste siruulatusest väljas
Punkt 1. Ei teagi miks, ent u 5 minuti jooksul mis ma sääl sabas seisin , ei teinud tibi katsetki asja parandada, olnud vist telefoneerimisega hõivatud.
Punkt 2. Koht Pärnu Mai Selveri küljel olev parkla ku kihutamisevõimalus puudub ja enamasti parkijaidki vähe.
Punkt 3. Mul suht suva kui keegi uksega pisikriipsu tekitab, tööautoga liikvel nagunii kogu aeg.
Loomulikult pole probleemi VW Polo kahe teise samasuguse vahele viia, Audi100 kahe jeebi vahele ajada läheb juba huvitavaks. Ega need 2 joont tavaliselt ju liiga kaugel üksteisest pole. Parkla ruumi on ju ka vähe.
Punkt 4. Manööverdan ja pargin "VW Polode" vahel ja kohal "Transitiga"
loll on loll olla.