Head autosõbrad, teie vastus on mulle oluline!

Enda saavutatut võib vast küll rõhutada, teinekord tulebki, kui keegi teine seda ei tee. Selle saavutamise tee kirjeldus võib aga natuke persoonat muutma hakata. Sõnad juhivad tegusid - napp, vähene, kallis. Korrata seda kui omalaadset mantrat võib kahjustada Mina. Pöördumatult.
Finantsinstrumentidesse täna targalt maetud raha võib kümne aasta pärast anda võimaluse osta kokku mentaalselt kokku kukkunud või laostunud kollektsionääri saavutatu. Ja tulemus on sama - kollektsioon ma mõtlen. Omand on ainult vahetunud. Ja võib-olla ongi hea, et mõned ikkagi panustavad rahaturule, sest liiga palju väärtuslikke kollektsioone on kas laiali tassitud või ajahamba poolt puretud, sest jaks sai otsa.
Kirstus oled ikkagi üksi. Ja taastamisele panustatud ülihõivatusest näpistatud ülinapp aeg ja pisuke rahake on ka võlakiri. Ebamaisema ees.
Siitmaailma pankurid võivad kaabakad olla, aga nad on katsutavad.
Isiklik arvamus, et see teemaalgatus oli küll vabal teemal, aga mitte mingil juhul siinses kontekstis huvitav. Poleks pidanud seda üldse laskma siia jäädagi.

Lähedal asuvat tuld on kaugemal asuva veega raske kustutada...
Vasta

Sõnumeid selles teemas
Head autosõbrad, teie vastus on mulle oluline! - Autor: tiina.jurgens - 15-10-2007, 23:37 PM
RE: Head autosõbrad, teie vastus on mulle oluline! - Autor: ralliace16 - 16-10-2007, 16:19 PM
RE: Head autosõbrad, teie vastus on mulle oluline! - Autor: valdo - 16-10-2007, 16:28 PM
RE: Head autosõbrad, teie vastus on mulle oluline! - Autor: rollfix - 16-10-2007, 19:24 PM
RE: Head autosõbrad, teie vastus on mulle oluline! - Autor: valdo - 16-10-2007, 20:50 PM
RE: Head autosõbrad, teie vastus on mulle oluline! - Autor: oldmoped - 16-10-2007, 21:09 PM
RE: Head autosõbrad, teie vastus on mulle oluline! - Autor: peeterpaul - 17-10-2007, 06:09 AM
RE: Head autosõbrad, teie vastus on mulle oluline! - Autor: peeterpaul - 16-10-2007, 20:04 PM
RE: Head autosõbrad, teie vastus on mulle oluline! - Autor: oldmoped - 16-10-2007, 20:37 PM
RE: Head autosõbrad, teie vastus on mulle oluline! - Autor: Tsiklimeister - 16-10-2007, 20:43 PM
RE: Head autosõbrad, teie vastus on mulle oluline! - Autor: valdo - 16-10-2007, 20:45 PM

Kasutaja, kes vaatavad seda teemat: 1 külali(st)ne