03-11-2007, 23:03 PM
EdR Kirjutas:Vahepeal tundub,et osa inimesi käitub liikluses nagu poolearulised.oxygen Kirjutas:Martti Kirjutas:Õppeautoga sõidan hetkeloxygen Kirjutas:Täna andsin ülekäigurajal jalakäijale teed. Samal ajal läks minu selja taga igaveseks pasundamiseks. Kommentaarid on liigsed.Viga võib olla autos millega sõidad, mul pole ühtegi juhust olnud kus pasundama hakatakse, kuigi suhteliselt palju lasen jalakäijaid üle tee. Aga ära tee neist matsidest välja kes pasundavad, las närvitsevad, ega sellest midagi ei juhtu.
Mul oli samamoodi,kui liiklusummikus Kalevi juures trammitee vaba pidin hoidma. Tänapäevaliikluses on autojuhid ikka totaalselt jobud!
Olin isegi hiljuti ühes väiksemas linnakeses tunnistajaks juhtumile, kus väliselt soliidne vanem härrasmees kukkus signaalitama ja kätega vehkima õppesõidu auto taga,mis peatus ülekäiguraja ees,et üle tee lasta lasteaiarühma...
Selline käitumine(mul ei ole kommentaarideks siinkohal sõnu) on räige vilistamine igasugustele reeglitele. Lisaks annab see ka järeltulevatele põlvedele halba eeskuju...