08-11-2007, 17:33 PM
Tsiklimeister Kirjutas:Kas on tellimused õnnestunud?
Selle lao omanik viibis Meie klubi sündmusel nädalavahetusel ja ootab oma kliente uues kohas.Need pildid olevat Tema väitel tehtud 5-6 aastat tagasi ja selle aja jooksul on muutunud väga palju.Isegi asukoht on muutunud.Ladu asub poolas Warssavi lähistel.Warssavise minek on novembri alguses.
Ma ei tea mis laost sa siin pajatad, aga need pildid mis ma lisasin on osad minu tehtud ca 3-4 aastat tagasi, osad saatis poolakas mulle üsna hiljaaegu. Eestis pole ta kunagi käinud ja Warssavist asub see ladu ikka päris kaugel.
Aga täna täpsustasin siin veel igasugu asju ja loodan selle nädala lõpuks selgitada välja konkreetsed hinnad asjadele. Selleks on vaja teada aga võimalikult täpset kogust.
Palun siis kindlatel huvilistel anda teada oma konkreetsed soovid ja kogused, siis selgitan täpsed hinnad ja siis teeme vajalikud korrektuurid (mõni loobub millestki, või võtab midagi juurde) ja siis lepime kokku lõpliku hinna.
P.S. Väidetavalt kõik piltidel leiduv kraam endiselt saadaval, lisaks veel väiksemaid pudinaid, aga ma ei saa aru kuhu need pildid kadusid, ei mäleta enam kuhu need ülesse sokutasin

militaarmootorrattur