23-11-2007, 15:37 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 23-11-2007, 15:41 PM ja muutjaks oli Jesper.)
Ma ei ole küll reaalselt sellist asja proovinud, aga mingit väga suurt probleemi (mu Fordi) tagasilla "tagurpidi" kokku ladumisel ei tohiks olla, võib-olla on mingeid probleeme asjade korpusesse mahutamisega ja peab mingeid custom kinnitusi vms tegema, aga ükski põhiline osa ei ole "pooletundlik". Samas kui mul selline asi juhtuks, siis ilmselt läheks kergema vastupanu teed ning keeraks kogu silla ringi, ainult õlituse peab üle vaatama ja uued kinnitused tegema (viimased on tõenäoliselt vaja nagunii uued teha). Kehvad lahendused muidugi mõlemad, aga mingi reverskast jms on veel suurem lollus.
Mis puudutab seda juttu et teada enne ehitamist jne, siis auto nullist ehitamisel ikka juhtub igasugu asju, kui ma kunagi tegin Locostit siis sellel alguses keerasid rattad paremale kui rooli vasakule keerata ja vastupidi Kõike ei suuda keegi ette näha, kõikvõimalik kustomeerimine on võrreldes taastamise-remontimisega täiesti teine maailm.
Mis puudutab seda juttu et teada enne ehitamist jne, siis auto nullist ehitamisel ikka juhtub igasugu asju, kui ma kunagi tegin Locostit siis sellel alguses keerasid rattad paremale kui rooli vasakule keerata ja vastupidi Kõike ei suuda keegi ette näha, kõikvõimalik kustomeerimine on võrreldes taastamise-remontimisega täiesti teine maailm.