18-12-2007, 20:10 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 18-12-2007, 20:30 PM ja muutjaks oli oldmoped.)
XTA Kirjutas:Foorum on tõesti ainuke koht, kus autot müüa...Siin avaldatud kuulutusega on väikegi tõenäosus, et ei pea põllurallitajatega maid jagama ja pärast lammutustõendit kuskilt otsima hakkama...
XTA Kirjutas:Mitte sellest Kombist, neid leidub veel piisavalt, vaid sellest, et Daciate ja muude sarnaste asjanduste pealetung niivõrd võimas on.
Nii masohist ja peast vanatehniakahuviline ma ka ei ole, et moskvitshiga igapäevaselt sõidaks. Neljarattalised aga mu sõidukikogu kontseptsiooniga ka ei haaku, et seda sellepärast alles hoida.
Tunnistan ausalt, et igapäevasõidukiks, millega metsast linna ja tagasi liikuda, kasutan momendil Kombi asemel tõesti Daciat. Kuhu see konkreetne masin 10 aasta pärast sõidab, ei tea ega taha ka teada. Igapäevast tarbesõidukit niikaua pidada, et see tõenäoliselt kapoti alla vaatmist või mingite osade vahetust vajama hakkab, ei ole lihtsalt mõtekas ja plaanis see lähiajal lihtsalt järgmise vastu ringi vahetada. Ma ei ole nii rikas, et sõita vanade autodega koos sellega kaasneva igaks-juhuks reservmasinaga, et kui ühega midagi juhtub, siis ei peaks omaette metsas istuma ja jala käima.
Kivihunniku ladusin teile valmis ära.
Eks hakake mind nüüd siis loopima!