11-09-2003, 22:28 PM
http://www.ark.ee/atp/index.html?id=116
vot see koht on siis konstruktiivsete küsimuste esitamisel abiks! Ükskord hüppasin Mäetaguselt (Tln ARK) 3.korrusalt kah läbi, kuid kuna ma polnud eelnevalt aega kinni pannud, sain vaid põgusalt üldisi põhimõtteid puudutavat juttu ajada. Tegelikult ei suhtuta seal igasugusesse isetegevusse kaugelt nii vaenulikult, kui seadused-määrused ette näevad (näiteks tagatuled...)! Niiet kindla visiooni puhul pärige aga julgelt!
samas see ARK nn. \"foorum\" (tehniline pool) tehtud vast rohkem a la \"kas-ma-võin-zaz968st-Lamborghini-Diablo-ehitada-vääää???\"-tüüpi küsimuste tarvis. Nojah, polevat rumalaid küsimusi, vaid hoopis rumalad vastused - tean vähemasti, et minu maksuraha kasutatakse mitterumalatele küsimustele vastamiseks
. Seda, kas ja kui rumalad need vastused on, pole mina kompetentne hindama: kui enda tehnikavahetus oli veel ideetasandil, sain sealt sellise vastuse, mida võis nii umbes 10 eri moodi interpreteerida. Enam ma seda kohta ei puutu!
teet,
ootas, nagu mainitud, interaktiivset vastust üle kahe nädala
vot see koht on siis konstruktiivsete küsimuste esitamisel abiks! Ükskord hüppasin Mäetaguselt (Tln ARK) 3.korrusalt kah läbi, kuid kuna ma polnud eelnevalt aega kinni pannud, sain vaid põgusalt üldisi põhimõtteid puudutavat juttu ajada. Tegelikult ei suhtuta seal igasugusesse isetegevusse kaugelt nii vaenulikult, kui seadused-määrused ette näevad (näiteks tagatuled...)! Niiet kindla visiooni puhul pärige aga julgelt!
samas see ARK nn. \"foorum\" (tehniline pool) tehtud vast rohkem a la \"kas-ma-võin-zaz968st-Lamborghini-Diablo-ehitada-vääää???\"-tüüpi küsimuste tarvis. Nojah, polevat rumalaid küsimusi, vaid hoopis rumalad vastused - tean vähemasti, et minu maksuraha kasutatakse mitterumalatele küsimustele vastamiseks
. Seda, kas ja kui rumalad need vastused on, pole mina kompetentne hindama: kui enda tehnikavahetus oli veel ideetasandil, sain sealt sellise vastuse, mida võis nii umbes 10 eri moodi interpreteerida. Enam ma seda kohta ei puutu!teet,
ootas, nagu mainitud, interaktiivset vastust üle kahe nädala
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"