22-01-2008, 23:30 PM
eelmine aasta võtsin end kokku ja ei ostnud ühtegi masinat (kuigi peaaegu oleksin ostnud), lubasin, et see aasta hakkan puhkuse ajal mõnda tegema, paraku ostsin olemasolevatele masinatele juppe, mis paraku osutusid kallimaks kui masinad ise, nüüd olen sunnitud juba ehitusega alustama (ega raha ei saa maha visata), krt. aga ikka valin tel nr. kui mõnda huvitavat müügil näen ja mõtlen tükkaega kas muljuda nuppu "helistan" või mitte, ma ei tea kas pean rõõmustama, et eelmine aasta oli viimase 10a jooksul esimene kui ma pole ühtegi masinat ostnud.Raha pole, aega pole, (oma)ruume pole, pealehakkamist pole aga tahtmine on.
Suvel sai üht garaazi kodus lammutatud kuhu on viimase 20a jooksul igasugu kola kogutud, no kuidagi ei taha midagi ära visata, kuigi tean, et mul ei lähe vaja Rafi tuld, zigulli istet, mb w116 ust ja caddy kapotti.
Suvel sai üht garaazi kodus lammutatud kuhu on viimase 20a jooksul igasugu kola kogutud, no kuidagi ei taha midagi ära visata, kuigi tean, et mul ei lähe vaja Rafi tuld, zigulli istet, mb w116 ust ja caddy kapotti.