25-01-2008, 14:22 PM
Kork on eemaldatud. Siinkohal suured tänud "peeterk" kes eile õhtul suutis korgi 15 minutiga eemaldada esimesel katsel.
Kahjuks ununes fotoaparaat maha ja töö protsessist pilte ei teinud.
Kokkuvõtlikult võib järjestada tööprotsessi:
1. puurida kork läbi, seekord puuriti väikse puuriga auk keskele ja siis võimalikult suure puuriga, et keeret mitte vigastada üle.
2. korgi pind lihviti siledaks, et keevis paremini jääks.
3. tekkinud ava keevitati täis, väike kuhi peale (keevitamise ajaks pandi polkile papitükk, kus väike auk sees, siis ei lenda metallipritsmed ploki sisemusse.
4. asetati paika suur mutter (24mm võtmele) mis keevitati materjali täis, nii et kogu mutter hõõgus punaselt.
5. suruõhuga jahutati mutter maha
6. haamriga koputati mõõdukalt-kergelt peale
7. mutter keetati padrunvõtmega lahti.
peeterk saatis mulle eelnevalt ka detailsema kirjelduse, kuid nahhaal nagu ma olen, lasin temal kõik ära teha. Kirjeldust siinkohal eraldi üles panema ei hakka, kuna tegemist oli konkreetse juhtumiga ja detailse kirjelduse puhul oleks hea pildimaterjal juurde panna, siis ei lähe teistel midagi nässu.
Tänan kõiki vastajaid.
Kahjuks ununes fotoaparaat maha ja töö protsessist pilte ei teinud.
Kokkuvõtlikult võib järjestada tööprotsessi:
1. puurida kork läbi, seekord puuriti väikse puuriga auk keskele ja siis võimalikult suure puuriga, et keeret mitte vigastada üle.
2. korgi pind lihviti siledaks, et keevis paremini jääks.
3. tekkinud ava keevitati täis, väike kuhi peale (keevitamise ajaks pandi polkile papitükk, kus väike auk sees, siis ei lenda metallipritsmed ploki sisemusse.
4. asetati paika suur mutter (24mm võtmele) mis keevitati materjali täis, nii et kogu mutter hõõgus punaselt.
5. suruõhuga jahutati mutter maha
6. haamriga koputati mõõdukalt-kergelt peale
7. mutter keetati padrunvõtmega lahti.
peeterk saatis mulle eelnevalt ka detailsema kirjelduse, kuid nahhaal nagu ma olen, lasin temal kõik ära teha. Kirjeldust siinkohal eraldi üles panema ei hakka, kuna tegemist oli konkreetse juhtumiga ja detailse kirjelduse puhul oleks hea pildimaterjal juurde panna, siis ei lähe teistel midagi nässu.
Tänan kõiki vastajaid.