29-01-2008, 01:57 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 29-01-2008, 01:58 AM ja muutjaks oli 13piisab.)
dworkin Kirjutas:Opelaas ütles, et hirmus kalliks läheb see kuna palju on mängimist, kardetakse augu põhi ära rikkuda.põhjusega kardavad - ma sain sellega hakkama. Enda vabanduseks julgen öelda, et tegutsesin auto all (vähemalt 2tk). Aga tõsiselt pehme on koonuse-osa. Ma ei saanud tõttöelda arugi, et temast justkui läbi tungisin. Ning seda lausa mitmel silindril:
http://gsi.ee/foorum/viewtopic.php?t=176...c871e2261c
samas kuna mulle sadulaid ei pakutud, sain endal ikka asjad all hädaga pidama. Nipleid ära Forsist osta - olid suht kallid (ligi 100 eek pisikese lihtsa jubina eest on palju) - ning väga-väga pehmed. Need on standardmõõdus - niiet parem on võtta mõnelt trummelsillalt - või lausa vene masinatelt: mõlemal on nad tugevamad

muide: kadeti (110W GSI), Omegal (Sulle tuttav 2,6 - või oli 2,4?) ja Vectra 2000 tagasadulad on omavahel vahetatavad. Mingi kosmeetiline erinevus oli, aga see oli sümboolne.
jõudu,
Teet
Foorumite vanarahvatarkus: "üks troll suudab rohkem arvata, kui sada tarka teada"