31-01-2008, 20:32 PM
AMF-i idee... minuarust oli see autode ja mootorrataste huviliste foorum?
Ma saan aru küll mida sa mõtled, aga ei taha sellega lihtsalt kuidagi nõustuda
Ega neid märke ka ei pea ju tingimata ainult 30 või rohkem aastat vana ülikonna peal kandma, või märki kandes tingimata vana auto/mootorrattaga sõitma. See ongi foorumi ja autoklubi vahe, kui autoklubi võib kehtestada liikmeks saamiseks ja sümboolika kasutamiseks igasugu tingimusi, siis foorumi kasutaja ja seega ka märgi/kleepeka kandja võib vähemalt hetkeseisuga olla igaüks.
Ja kuigi mulle ei meeldi autodele igasugu foorumikleepekate panek, siis ma ei näe vastuolu, kui keegi kasutaja selle oma moodsale igapäevaliikurile paneb. Ärge olge nii piiratud nende vanatehnika ajaraamidega, mis täna uus see homme vana ja vahel on kasulik lisaks tahavaatepeeglile ka esiklaasist välja vaadata, võib midagi huvitavat näha.
Ma saan aru küll mida sa mõtled, aga ei taha sellega lihtsalt kuidagi nõustuda

Ja kuigi mulle ei meeldi autodele igasugu foorumikleepekate panek, siis ma ei näe vastuolu, kui keegi kasutaja selle oma moodsale igapäevaliikurile paneb. Ärge olge nii piiratud nende vanatehnika ajaraamidega, mis täna uus see homme vana ja vahel on kasulik lisaks tahavaatepeeglile ka esiklaasist välja vaadata, võib midagi huvitavat näha.