10-02-2008, 16:55 PM
Sellega ma olen nõus, et ei ole tarvis kehtestada kriteeriume nagu "vähemalt 35-aastane" või "vähemalt nelja sõiduki, s.h vähemalt ühe musta numbri omanik" vms. Küll aga oleks minu meelest mõistlik igale uuele kasutajale kehtestada mingis vormis tutvumisperiood. Näiteks võiks olla onlainis veedetud tunde x-koguses või saab postitada nädal või kaks nädalat või kuu pärast registreerumist, alles siis saaks ise ka postitusi lisada. See aitaks võidelda kasvõi asjast (tehnikast, retrost, tsiklitest, bussidest, misiganes) tegelikult mittehuvitatud 12-aastaseid, kellel lihtsalt igav on ja mõtlevad nalja pärast siia pasundada, et nende "põllurallimissierraaril ennam motor ringi eikäij, mida teha????????!!!!! KIIIIIIIIRREEEEE". OK, see oli ekstreemne näide, kuid ega vahel siin palju puudu ka ei jää. Samas, kui tõsine huviline leiab, et foorum on huvitav, kannatab ta selle piirangu ära.
Sellel on ka üks miinus: see vähendab tunduvalt nende isikute hulka, kes registreeruvad kõigest selleks, et oma projekte teistega jagada, ehk neid, keda on vaja AMFile, mitte AMFi nendele.
Ja ei ole mõtet muuta kohustuslikuks avalikku meili või telefoni välja, sest sinna võib kirjutada 7777777 või misiganes@poogen.urr. Sama võib panna ka vanusesse.
Võimalus on muidugi ka kogenud kasutajatele mõeldud eraldi ruum.
Mõtlemisainet peaks jätkuma
PS: minu telefoninumbrit pole veel keegi kurjalt kasutanud, mitte ühtegi soovimatut kõnet pole saanud
Sellel on ka üks miinus: see vähendab tunduvalt nende isikute hulka, kes registreeruvad kõigest selleks, et oma projekte teistega jagada, ehk neid, keda on vaja AMFile, mitte AMFi nendele.
Ja ei ole mõtet muuta kohustuslikuks avalikku meili või telefoni välja, sest sinna võib kirjutada 7777777 või misiganes@poogen.urr. Sama võib panna ka vanusesse.
Võimalus on muidugi ka kogenud kasutajatele mõeldud eraldi ruum.
Mõtlemisainet peaks jätkuma

PS: minu telefoninumbrit pole veel keegi kurjalt kasutanud, mitte ühtegi soovimatut kõnet pole saanud