14-02-2008, 22:22 PM
Vabandust, aga ei saa üldse aru sellest Autoroute vaimustusest. Kogemusi on versiooniga 2007, kui ma nüüd ei eksi. Esiteks kuhu läpakas autos panna? Teiseks teekonda arvutab asi nagu jumal juhatab, tihti saab käsitsi parema. Kolmandaks crashib programm igal mõeldaval juhul, ja on niisama ka jube aeglane. Normaalselt kaarti uurida ei saa, kui GPS sees on, koguaeg viskab asukohta tagasi, võibolla on viga minu peakujus aga ma ei suutnud seda lihtsalt kaardina sujuvalt kasutada. Neljandaks pole Eesti kohta seal mitte midagi kirjas. Viiendaks ei saa teeotsast mööda sõites uut marsruuti, vaid lihtsalt palju seakisa. Kuuendaks juhatas ta mind suurlinnades pidevalt ühesuunalistele tänavale valetpidi ja keelumärkide alt läbi - kui ma keeldusin instruktsioone täitmast, siis järgnes punkt 4, seakisa.
Lõpuks vihastasin selle vidina peale ja sõitsin Pariisi südalinnast lihtsalt päikese ja sisetunde järgi välja, eksimus optimaalse teega võrreldes oli tühine.
Autoroute on minu hinnangul küll ainult siis hea, kui aastaks oleks mingi 1995 vms.
Lõpuks vihastasin selle vidina peale ja sõitsin Pariisi südalinnast lihtsalt päikese ja sisetunde järgi välja, eksimus optimaalse teega võrreldes oli tühine.
Autoroute on minu hinnangul küll ainult siis hea, kui aastaks oleks mingi 1995 vms.