15-02-2008, 16:54 PM
(Seda postitust muudeti viimati: 15-02-2008, 16:57 PM ja muutjaks oli Jesper.)
Dad ja Hulgus, ok, kui teil töötab siis mis ma siin ikka seletan. Lihtsalt minu jaoks ei ole navigaator eesmärk omaette, et ma sooviks lugeda läbi mingi ilmatuma manuali ja siis kõvasti kuivtrenni teha, et mitte hätta jääda. Ma lihtsalt tahan vajutada play, puhata, limonaadi juua ja aknast Poola lehmi imetleda, sealjuures mitte väga rämedalt ära eksides, ma tegelen päevad läbi programmeerimise ja igasugu tihti vigaste programmide käima putitamisega, ma ei taha puhkusel sama teha. Lihtsalt gadgetina on mobla+TomTomi+bluetooth GPS-i kombo minuarust oluliselt parem ja mugavam riist. Ok, ma pole sellega kuskil pikal reisil käinud, võibolla on seal softis veel hullemad kalad sees, selle pärast ma seda igaks juhuks kiitma ei hakka, aga noh neid softe on ju mustmiljon, mõni ikka töötab. Ja mobla panen iminapaga hoidjasse, gps-i krõpsuga tagaakna peale ning polegi vaja ausat prantsuse poeautot seitsmese bemmi vastu vahetada, et sinna arvutilaud sisse ehitada
Rääkimata veel sellest, et läpakat tassid koguaeg kaasas nagu kass poega, telefoni viskad taskusse ja korras.
Ma olen soovi korral võimeline aru saama, et minu poolt loetletud puudustel võivad olla ka mingid muud põhjused kui Autoroute, nagu mingid draiverid ja minu peakuju, aga päeva lõpus ei huvita mind see, kas süüdi on AR, läpakas, Windows, draiver, vms, vaid see kas mu reis on meeldivalt kulgenud või mitte. Ja meeldivalt kulges ta enamuse ajast paberkaardi järgi, navi võtsin välja ainult siis kui oli vaja mõni keerulisem sõlm lahti harutada. Selle pärast ei julgekski soovitada.
Aa ja mis puudutab peatumist ja kaardi uurimist, siis mingil kolmetasandilisel ristikulehel ei peatu ja uuri sa midagi, otsuseid on vaja teha kiirelt ja operatiivselt, vastasel juhul on ees n kilomeetrit ringisõitu järgmise viaduktini, kus tagasipööre teha.

Ma olen soovi korral võimeline aru saama, et minu poolt loetletud puudustel võivad olla ka mingid muud põhjused kui Autoroute, nagu mingid draiverid ja minu peakuju, aga päeva lõpus ei huvita mind see, kas süüdi on AR, läpakas, Windows, draiver, vms, vaid see kas mu reis on meeldivalt kulgenud või mitte. Ja meeldivalt kulges ta enamuse ajast paberkaardi järgi, navi võtsin välja ainult siis kui oli vaja mõni keerulisem sõlm lahti harutada. Selle pärast ei julgekski soovitada.
Aa ja mis puudutab peatumist ja kaardi uurimist, siis mingil kolmetasandilisel ristikulehel ei peatu ja uuri sa midagi, otsuseid on vaja teha kiirelt ja operatiivselt, vastasel juhul on ees n kilomeetrit ringisõitu järgmise viaduktini, kus tagasipööre teha.