21-02-2008, 01:51 AM
(Seda postitust muudeti viimati: 21-02-2008, 01:57 AM ja muutjaks oli valdo.)
Tekitaksin uute ja moodsate Ikaruside arutelu vahele (vabandan bussihuviliste ees, aga 250-seeria kandilised masinad minu jaoks seda on) veidi ka nostalgiahõngu oma mõne küsimusega:
A. Kas tõesti pole Eestimaal enam ka vraki, kuuri ega soojakuna alles ühtki Ikarus-30?
B. Kas tõesti pole Eestimaal enam ka vraki, kuuri ega soojakuna alles ühtki Ikarus-60?
C. Kas tõesti pole Eestimaal enam ka vraki, kuuri ega soojakuna alles ühtki Ikarus-66 peale selle imporditud isendi, mis siin foorumis paar aastat tagasi laineid lõi?
55, 556, 180, 620 ja 630 jäänuseid/vrakke ma ei küsi, sest neid teavad kõik tõsiteaduslikud uunikumbussi-huvilised vast kindlasti...
A. Kas tõesti pole Eestimaal enam ka vraki, kuuri ega soojakuna alles ühtki Ikarus-30?
B. Kas tõesti pole Eestimaal enam ka vraki, kuuri ega soojakuna alles ühtki Ikarus-60?
C. Kas tõesti pole Eestimaal enam ka vraki, kuuri ega soojakuna alles ühtki Ikarus-66 peale selle imporditud isendi, mis siin foorumis paar aastat tagasi laineid lõi?
55, 556, 180, 620 ja 630 jäänuseid/vrakke ma ei küsi, sest neid teavad kõik tõsiteaduslikud uunikumbussi-huvilised vast kindlasti...
Valdo
Eesti Jalgrattamuuseumi looja ja eestvedaja
Tutvustame jalgratta ajalugu Eesti vaates, väljas on üle 185 muuseumiväärtusega ratta
Asume Kesk-Eestis Väätsal Pikk 9, kuni 18. maini 2025 oleme avatud eelneval kokkuleppel